Loading...

Apple Pay binnenkort in Nederland!

Apple Pay komt eindelijk naar Nederland, en dat biedt een hoop leuke perspectieven voor de toekomst. Want met Apple Pay kun je jouw dagelijkse leven op verschillende manieren nog gemakkelijker maken.

Toekomst Apple Pay in Nederland: dit zijn de mogelijkheden
Het is nog even afwachten wanneer we daadwerkelijk met Apple Pay aan de slag kunnen, en in het begin zal de dienst niet meer bieden dan betalingen voldoen via je iPhone of Apple Watch. In landen waar Apple zijn betaaldienst al verder heeft ontwikkeld, zijn echter nog talloze andere manieren te vinden waarop Pay uitkomst biedt. Dit kun je in de toekomst mogelijk verwachten van Apple Pay.

1. Geld opnemen zonder bankpas
Apple Pay mag contant geld en een bankpas dan overbodig maken, het ondersteunt deze financiële middelen nog wel. Als je toch een keer contant geld nodig hebt, kun je straks met Apple Pay wellicht nog steeds je bankpas thuis laten.

toekomst Apple Pay

Meerdere banken in de Verenigde Staten hebben de afgelopen jaren hun pinautomaten geschikt gemaakt voor Pay. Dit betekent dat ze voorzien van een nfc-chiplezer en een logo van Apple Pay. Klanten met de betaaldienst hoeven enkel hun iPhone of Apple Watch tegen de geldautomaat te houden, het bedrag te kiezen, en het briefgeld is binnen.

Het is natuurlijk nog maar de vraag of en hoeveel banken in Nederland hiervoor open staan, al is dat waarschijnlijk ook erg afhankelijk van hoe belangrijk Apple Pay in de toekomst gaat worden in ons land. Handig is het zeker, want zo kun je je bankpas écht altijd thuis laten.

Meerdere banken in de Verenigde Staten hebben de afgelopen jaren hun pinautomaten geschikt gemaakt voor Pay. Dit betekent dat ze voorzien van een nfc-chiplezer en een logo van Apple Pay. Klanten met de betaaldienst hoeven enkel hun iPhone of Apple Watch tegen de geldautomaat te houden, het bedrag te kiezen, en het briefgeld is binnen.

Het is natuurlijk nog maar de vraag of en hoeveel banken in Nederland hiervoor open staan, al is dat waarschijnlijk ook erg afhankelijk van hoe belangrijk Apple Pay in de toekomst gaat worden in ons land. Handig is het zeker, want zo kun je je bankpas écht altijd thuis laten.

Wij gebruiken coockies om uw ervaring te verbeteren op onze website, bij het gebruik maken van onze website accepteer je onze coockies