Loading...

Nieuwe iPhones, Apple Watch, iPad en meer

Ook deze week gebeurde er veel op het gebied van Apple. Niet alles kunnen volgen? Geen probleem. Dit is het belangrijkste iPhone-nieuws van de afgelopen dagen op een rijtje.

iPhone 11 en 11 Pro (Max) nu te reserveren in Nederland: vind de beste prijzen
Het is zover: vanaf nu kun je de iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max en iPhone 11 reserveren in Nederland. In dit artikel zetten we de beste prijzen voor je op een rij. Iets later dan we van Apple gewend zijn ging de pre-order van de 2019 iPhones stipt om 14:00 uur van start. In tegenstelling tot vorig jaar hoeven we niet langer te wachten om de opvolger van de iPhone XR te bestellen: alle drie de toestellen zijn vanaf nu beschikbaar om te reserveren. Plaats zo snel mogelijk een pre-order om volgende week vrijdag op 20 september het toestel al geleverd te krijgen.

Disney Plus nu beschikbaar in Nederland: gratis proberen tot 12 november
Disney Plus downloaden NederlandStreamingdienst Disney Plus is vanaf vandaag officieel in Nederland beschikbaar. Installeer de app en krijg gratis toegang tot het volledige aanbod tot 12 november. Als eerste land ter wereld krijgt Nederland exclusief al toegang tot Disney Plus. Dat is opvallend, want dat maakt van Nederland het eerste land ter wereld waar de dienst beschikbaar komt. Vanochtend werd de Netflix-concurrent van Disney gelanceerd en kun je een account aanmaken. Om te kijken of het iets voor jou is, geeft Disney je een gratis proefperiode tot en met 12 november.

Samenvatting iPhone 11-event: de 6 grootste aankondigingen
Van de iPhone 11 Pro tot de Apple Watch Series 5, en van iOS 13 tot Apple TV Plus: het was één van de drukste Apple-evenementen in jaren. In nauwelijks twee uur tijd passeerden tal van aankondigingen de revue. Wij hebben de belangrijkste iPhone 2019-evenement aankondigingen voor je verzameld. De tweede week van september brengt traditiegetrouw de grootste Apple-aankondigingen van het jaar met zich mee, en ook dit jaar was het weer rijk. Tijdens een presentatie van twee uur toonde Apple niet alleen nieuwe hardware, maar gaf het ook eindelijk details over de release van zijn nieuwe diensten prijs. (bron iPhoned.nl)

Wij gebruiken coockies om uw ervaring te verbeteren op onze website, bij het gebruik maken van onze website accepteer je onze coockies