Loading...

iPhone onderdelen

iPhone onderdelen vervangen door iFixiteasy

Als u op zoek bent naar iPhone onderdelen bent u bij iFixiteasy in de omgeving van Zutphen aan het juiste adres. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment iPhone onderdelen van hoogwaardige kwaliteit. Hierbij kunt u denken aan een voorgemonteerd scherm met een LCD en touchscreen. Uiteraard zijn onze onderdelen leverbaar voor elk type iPhone en in diverse kleuren. Op deze manier kunt u zelf het scherm van uw iPhone vervangen.

Onze smartphone is een onmisbaar accessoire waar we dagelijks gebruik van maken. We blijven in contact met onze omgeving en regelen allerlei belangrijke zaken via onze telefoon. Het scherm van de iPhone is daarbij een kwetsbaar onderdeel. Deze kan door allerlei invloeden van buitenaf beschadigd raken. Het scherm kan kapot gaan, breken of zelfs barsten. Daardoor kan het zijn dat het scherm van de iPhone zwart blijft en niet meer functioneert.

Dit kan veroorzaakt worden door vallen, maar ook iPhone waterschade of andere problemen kunnen ervoor zorgen dat het scherm geen weergave meer laat zien. Een snelle reparatie is dan van groot belang. Beschadiging van kwetsbare software kan zo voorkomen worden. Gelukkig bent u daarvoor bij iFixiteasy in Zutphen aan het juiste adres. We bieden diverse iPhone onderdelen zoals een complete set voor het scherm.

Online iPhone onderdelen bestellen

Bij iFixiteasy in Zutphen bestelt u eenvoudig een complete set iPhone onderdelen om het scherm van uw smartphone mee te kunnen vervangen. De gehele set is voorgemonteerd en op professionele wijze verlijmd in de fabriek. U kunt dus direct aan de slag om zelf het scherm van uw iPhone te vervangen. Daarbij maakt het natuurlijk niet uit welk type iPhone u bezit. Een complete scherm set voor de iPhone bestaat uit een LCD-scherm met camera uitsparing, speakers, luidspreker grill, bevestigingsring voor de camera en schokdempers voor de connectoren.

De copy schermen voor de iPhone van iFixiteasy in Zutphen zijn van hoogwaardige kwaliteit. Dat geldt zeker voor de glasplaat, de frame rand en het LCD-scherm. Daarnaast bent u bij ons ook aan het juiste adres voor andere iPhone onderdelen zoals bijvoorbeeld home buttons en speakers. Uiteraard voorzien van een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en gemaakt van hoogwaardige materialen. Op deze manier kunt u snel weer gebruik maken van een goed werkende iPhone.

smartphone-1894723_640-600x400[1]

Bij iFixiteasy heeft u een ruime keuze aan iPhone onderdelen voor elk type iPhone. Of u nu een compleet scherm zoekt voor een iPhone 5, 6,7, iPhone 8 of SE. Ook voor iPhone reparatie staan we graag voor u klaar. Daarbij kunt u tevens gebruik maken van onze ophaalservice en hoeft u nooit lang te wachten op uw telefoon reparatie. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of bestel de door u gewenste iPhone onderdelen direct online.

Wij gebruiken coockies om uw ervaring te verbeteren op onze website, bij het gebruik maken van onze website accepteer je onze coockies