Loading...

Opstuur service

Wilt u gebruik maken van opstuur service van iFixiteasy.nl ? U kunt uw toestel gemakkelijk naar ons opsturen zodat wij deze kunnen repareren!

Bij ons heeft u uw iPhone of iPad binnen 3 a 4 dagen weer terug.

iFixiteasy.nl kan bijna alle reparaties uitvoeren ! Let op ! Ook problemen met de moederbord kan door iFixiteasy.nl gerepareerd worden. Hier zit een langere wachttijd.

Reparatie prijzen

Elke iPhone of iPad reparatie verschilt natuurlijk enorm, soms moet er een nieuwe scherm op bij een iphone 7 en soms een batterij van een iphone 5. Tijdens het repareren houden wij u op de hoogte, zodat u exact weet wat er veranderd moet worden. Wij zullen u per mail of per whatsapp bericht informeren over de gang van zaken!

Waarom kiezen onze klanten voor iFixiteasy.nl?

– Wij bieden de hoogste kwaliteit onderdelen met de beste service!

– No Cure, No Pay wanneer uw toestel niet gerepareerd kan worden, betaald u NIETS!

– Snelle afhandeling van uw iPhone of iPad zodat u uw toestel weer kunt gebruiken

Hoe werkt het opstuur service?

U kunt de procedure gemakkelijk volgen en in een paar stappen worden deze uitgelegd.

AANMELDEN:

Wacht niet te snel en stuur uw toestel op voor reparatie naar iFixiteasy.nl

Stap 1: u vult het contact formulier zo volledig mogelijk in.

Stap 2: na het invullen stuurt u het formulier, zodat wij weten wat er mis is met uw toestel. Ons adres is te vinden in de contact gegevens. Wij raden altijd aan om uw toestel met track en trace te versturen, zodat u het pakket kunt volgen.

Stap 3: bij ontvangst zal het toestel grondig onderzocht worden. Na deze diagnose zal er contact gelegt worden met, zodat de kosten worden bespreken.

Stap 4: het toestel zal gerepareerd worden

Stap 5: na ontvangst van de betaling zal iFixiteasy.nl uw iPhone of iPad via Track en Trace (aangetekend met verzekering) opsturen. De verzendkosten betaald iFixiteasy.nl. De prijzen zijn dan ook gebasseerd op inclusief verzendkosten!.

Opstuur service formulierUw apparaat


Problemen met:Extra toelichting


Wij gebruiken coockies om uw ervaring te verbeteren op onze website, bij het gebruik maken van onze website accepteer je onze coockies