Loading...

Reparatie Inplannen?

Telefoon scherm reparatie

Is je iPhone beschadigd of defect en wil je het repareren dan kan je te allen tijde terecht bij iFixiteasy.nl. Bij aankomst inspecteren we jouw telefoon van binnen en van buiten, zodat we een uitgebreide diagnose kunnen maken van de schade. In onze reparatie shop maakt het ook niet uit wat de schade is, van telefoon scherm reparatie of een andere telefoon reparatie tot aan een accu vervangen. Bij iFixiteasy.nl doen wij meer dan alleen kapotte telefoon schermen vervangen. Je kan bij ons terecht voor alle soorten reparaties. En dit gebeurt altijd met de grootste zorg, waarbij we gebruik maken van de hoogste kwaliteit onderdelen en indien gewenst onderdelen van het originele merk van je telefoon. Jouw telefoon is onze zorg. Het is daarom ook mogelijk om aanwezig te zijn tijdens de reparatie onder het genot van een kop koffie.

Telefoon scherm reparatie is kostenbesparend!

Het aanschaffen van een nieuwe telefoon kost nogal wat en dat had je niet altijd ingecalculeerd op het moment dat je telefoon het helemaal begeeft of schade heeft geleden. Repareren is daarom ook een mooi alternatief. Wellicht kun je op dit moment nog moeilijk inschatten wat de kosten van een reparatie zullen zijn. Kom naar onze reparatiebalie voor vrijblijvend advies van één van de deskundige medewerkers. Een Telefoon scherm reparatie kan al vanaf €25! De deskundige medewerker zal je exact uitleggen wat er met je toestel aan de hand is, welke reparaties er nodig zijn, hoeveel de telefoon reparatie ongeveer gaat kosten en hoe lang de reparatie ongeveer gaat duren. Zo kun je de periode dat je zonder telefoon zit handig inplannen. En misschien kan het zelfs nog wel binnen 20 minuten als het bijvoorbeeld gaat om een telefoon scherm reparatie en de juiste onderdelen in de reparatieshop op voorraad zijn.

Wist je dat wij ook moederbord reparaties uitvoeren! Kom nu langs voor microsoldeer! 

Staat je reparatie niet tussen? Neem gerust contact met ons op via Whatsapp: +31 6 55 82 03 53 

PLAN JE REPARATIE NU HIER IN!

Maak nu een afspraak.

Wij gebruiken coockies om uw ervaring te verbeteren op onze website, bij het gebruik maken van onze website accepteer je onze coockies