Loading...

HOE KAN IK MIJN BESTELLING RETOURNEREN

Om artikelen te retourneren vragen we je onderstaand formulier volledig in te vullen. Als een formulier onvolledig is ingevuld, kan het langer duren voordat je retour is behandeld. Je kan op elke wijze herroepen, zolang dit via een ondubbelzinnige verklaring gebeurt (per e-mail/post/herroepingsformulier). Daarnaast gelden er een aantal voorwaarden voor de retourprocedure. Deze worden hieronder toegelicht.

Voorwaarden

– De bestelling dient zo ver dit mogelijk is, in originele (of vergelijkbare) en onbeschadigde verpakking teruggestuurd te worden.
– Op maat gemaakte producten kunnen (uiteraard) niet geretourneerd worden.
– Bij onjuist gefrankeerde zending zullen wij de kosten bij jou in rekening brengen.
– Je mag de producten beoordelen zoals in een winkel ook mogelijk is. Mocht er meer met de producten gedaan zijn dan het beoordelen daarvan (om te kijken of je het wilt houden) en hierdoor schade of gebruikssporen zijn ontstaan, kan er waardevermindering in rekening worden gebracht.
– Voor het retourneren van schermen geldt als extra voorwaarde dat het scherm inclusief screenprotector met sticker wordt geretourneerd. Wij raden je daarom aan om na montage eerst het scherm te testen, voordat je de screenprotector verwijdert. Let op dat het scherm teruggestuurd wordt in originele verpakking of vergelijkbare verpakking, dus in bubbelplastic, schuim of het speciale schermdoosje én in een verzenddoosje.
– Je draagt zelf het risico van de retourzending mocht deze zoekraken.

30 dagen bedenktijd

Je kunt binnen 30 dagen na aankoop zonder opgave van reden je bestelling herroepen en vervolgens retourneren naar onderstaand postbusadres. Geef je in deze 30 dagen aan ons door dat je je bestelling wilt herroepen, dan heb je na die mededeling nog 14 dagen om de producten terug te sturen.

Geld terug

Als je ervoor kiest om je geld terug te krijgen in plaats van een vervangend product, dient het product binnen de genoemde tijd geretourneerd te worden. Je hebt een bedenktermijn van 30 dagen. Dit gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen. Nadat je hebt aangegeven dat je wilt herroepen, heb je nog 14 dagen om de producten terug te sturen. Als je retourzending buiten deze termijn valt heb je nog wel recht op een vervangend product, maar vergoeden wij niet het aankoopbedrag.
Wij mogen wachten met terugbetaling tot wij de goederen hebben teruggekregen, of je hebt aangetoond dat je de goederen hebt teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip eerst valt.

Verzending

De retourkosten zijn voor eigen rekening. Mocht je een ondeugdelijk product hebben ontvangen, dan vergoeden wij jouw retourkosten met een maximum van €3,95 voor brievenpost en €6,95 voor pakketpost.

Garantie

Voor alle artikelen die je bij iFixiteasy.nl koopt, geldt de wettelijke garantie. Als je het artikel normaal gebruikt hebt, dient het naar behoren te functioneren. Daarnaast gelden voor bepaalde artikelen ook nog fabrieksgaranties. Dit zijn extra garanties die afgegeven worden door de importeur of fabrikant.

Terugbetaling

Na behandeling en controle van jouw retour is het mogelijk om je geld terug te krijgen. Dit doen wij zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk binnen 14 dagen na herroeping.

Let op! Bij kabelscheur/breuk, glasschade of andere montagefouten wordt er geen garantie gegeven. Je bent zelf verantwoordelijk voor het correct uitvoeren van de montage.

Indien je een ondeugdelijk/verkeerd product hebt ontvangen en je wenst het juiste product te ontvangen, verandert er niets aan de prijs. De aantallen blijven in dit geval namelijk hetzelfde. Wij zullen het product in dit geval voor je vervangen.

Wij gebruiken coockies om uw ervaring te verbeteren op onze website, bij het gebruik maken van onze website accepteer je onze coockies